Home > Info


Amsterdam is bij uitstek de stad voor een gezellig dagje uit met een groepje. Familieuitjes, bedrijfsuitjes of gezellig met uw vriendengroep op stap.

Deze site is een initiatief van Recreatief.nl BV, dè vrije tijd specialist in Nederland.

Advies nodig bij het organiseren van een trip naar Amsterdam?

Bel onze Amsterdam specialisten, ze staan 24/7 voor u klaar.

0800-5405405


Voor bedrijven is Amsterdam een heerlijke plek om te vertoeven tijdens het jaarlijkse uitje. Genieten van de historische gebouwen tijdens rondleidingen, spannende avonturen op de wallen , genieten tijdens een rondvaart. Een bedrijfsuitje amsterdam eindigen in 1 van de mooie theaters die amsterderdam rijk is. Interesse in een leuk uitjes ? Kijk dan hier voor ow bedrijfsuitje amsterdam.Algemene informatie Amsterdam - Toerisme.nl

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en mag aanspraak maken op de titel "Wereldstad". Oude gebouwen, moderne architectuur, natuur, musea en nog veel meer. Amsterdam heb je niet in 1 dag bekeken. De stad heeft 165 grachten en 1281 bruggen. Dat zijn meer grachten dan in Venetië en meer bruggen dan in Parijs.

Hier meer informatie over de Geschiedenis van Amsterdam

Dam
De Dam is een plein in het centrum van Amsterdam, het is een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Aan het plein staan bekende gebouwen. Paleis op de Dam, de Nieuwe Kerk, het Krasnapolsky Hotel en Madame Tussauds. In de zomer is de Dam ook zeker een bezoekje waard. Het is namelijk zo dat in deze periode de Dam erg in trek is bij duiven. Lees meer over Amsterdam op Toerisme.nl.